Небезпека на нашій тарілці: це дієтичне м'ясо пов'язане із ризиком захворювання на рак.


Нове дослідження показало зв'язок між споживанням курятини та ризиком онкозахворювань
Італійські вчені з Національного інституту гастроентерології оприлюднили результати дослідження, в якому було виявлено, що щотижневе споживання понад 300 грамів курятини пов'язане із збільшеним ризиком онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту на 27% у порівнянні із меншим споживанням цього продукту.
Вчені зауважують, що сучасні методи вирощування курей часто передбачають використання антибіотиків та гормонів, а також перегрівання курятини під час приготування може сприяти розвитку онкозахворювань. Лікар гастроентеролог і терапевт Євгенія Белінська рекомендує вибирати органічну курку і готувати продукт при помірних температурах до 140 градусів, а також варто додавати більше інших джерел білка до раціону, таких як індичка, риба, бобові культури та тофу.
Читайте також
- Де в Україні є граніт та найбільше родовище з видобутку
- Допомога від Карітас — де українцям будуть доступні гранти
- Середня зарплата в Києві — на яку суму можна розраховувати
- Ремонт 1,6 га траси Одеса-Рені за 180 млн — хто виграв тендер
- Оплата послуги за розподіл газу — куди йдуть гроші
- Найгарячіша копалина світу — що стало лідером теплозабезпечення